Onze creaties

ONZE VISIE


"Things of quality, have no fear of time"

AMBACHTELIJKE HOUTEN STOELEN


Alle MADAS stoelen worden met de grootste precisie en vakmanschap vervaardigd. Geen enkele van onze designstoelen zijn hetzelfde, dit komt doordat het unieke karakter van het hoogwaardige hout dat we gebruiken.  

Hello world
Hello world

ARTISANALE EETTAFELS


Een eettafel is een eyecather in ieder interieur. Wij ontwerpen eettafels die een leven lang meegaan. Eettafels krijgen veel te verduren: gezellig tafelen met kerst, thuiswerken aan jouw eettafel, vergaderen, ... Daarom kies je best voor een kwalitatieve tafel waar je lang plezier aan zal hebben. Wij hebben de ideale eettafel voor jou!

HOUTEN DESIGN SALONTAFELS


Jouw woonkamer, de meest gebruikte ruimte in jouw woning. Hier past enkel een prachtige kwalitatieve salontafel die voldoet aan jouw wildste dromen. Design, kwaliteit en robuustheid staan centraal bij alle MADAS salontafels.

Hello world
Hello world

VITRINEKAST 'Milano'


Vitrinekasten van MADAS zijn niet enkel praktisch maar ze stelen de show in jouw woning. Pronk met jouw kunst, bloemen, accessoires of fotokaders in deze prachtige MADAS Milano vitrinekast. Deze vitrinekast is een kast met een vloeiende belijning en een elegante uitstraling. Het is vervaardigd uit massief hout en past perfect bij de andere meubelen uit de MADAS series. Het is een perfecte, elegante toevoeging aan uw interieur!

.

Interesse?

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!

Hoofdkantoor MADASMADAS Wezelsebaan 4 2900 Schoten