Stoelen

AMBACHTELIJKE HOUTEN STOELEN

VALENCIA


De MADAS Valencia stoel is een comfortabele eetkamerstoel van massief hout. De handwerk en het vakmanschap zijn terug te zien in deze stoel. De MADAS Valencia stoel is leverbaar met een houten, stoffen of lederen zitting. Ook is de stoel in verschillende houtsoorten verkrijgbaar: Europees walnoot of kwalitatief eikenhout.

Afmetingen:

55 cm x 81 cm (BxH)


STOCKHOLM


De Stockholm stoel van MADAS is een stoere stoel die een mooie eigentijdse uitstraling heeft en ook nog eens prachtig afgewerkt is volgens de hoogste
eisen. De stoel is leverbaar met een houten, stoffen of lederen zitkussen voor extra comfort. De stoel is onder andere verkrijgbaar in eik, walnoot of
esdoorn.


Afmetingen:

55 cm x 81 cm (BxH)

LONDON


Deze houten designstoel uit walnoot wordt gekenmerkt door zijn eenvoud, fijne rondingen en elegante vormgeving. Dit ontwerp is de perfecte aanvulling in zowel moderne, strakke als landelijke interieurs. Vorm en functie zijn de belangrijke pijlers en dit zie je duidelijk terug in de details. Op het eerst zicht lijkt het namelijk alsof de stoel van 1 stuk hout is gemaakt, maar het uiterlijk kan misleiden. De meest ervaren houtbewerkers hebben deze stoel handgemaakt uit massieve walnoot lagen. Elk onderdeel werd urenlang gepolijst en vervolgens samengevoegd, waardoor in 1 geheelt samenvloeit. Zitkussen in kan gepersonaliseerd worden in lederlook of stof te.Kortom een duurzame, een designstoel waar je jaren geniet van zal hebben!


Afmetingen:

51 cm x 73 cm (BxH)

NAIROBI


De MADAS Nairobi stoel is een massief houten eetkamerstoel met een uitzonderlijk hoog zitcomfort. U kunt de stoel voorzien van een zitkussen dat gestoffeerd is met stof of leer.


Afmetingen:

44 cm x 81 cm (BxH)

ANTWERP


De MADAS Antwerp stoel is een massief houten eetkamerstoel met een uitzonderlijk hoog zitcomfort en kwaliteit. Deze eetkamerstoel kan gepersonaliseerd worden met een zitkussen uit stof of leder.


Afmetingen:
44 cm x 81 cm (BxH)


SARAJEVO


Een handgemaakte designstoel met een naadloos ontwerp in massief hout en met een hoogwaardige afwerking. Het ontwerp met vloeiende lijnen getuigt van een groot vakmanschap en liefde voor het ambacht. Hij is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten (Europees walnoot, eik, cherry).
Een gestoffeerde versie met of zonder zitkussen behoort tot de mogelijkheden.


Afmetingen:
49 x 53 x H81 cm
Zithoogte 45 cm

* Alle getoonde prijzen zonder btw.
Kortingen op meerdere stuks zijn mogelijk. Gelieve hiervoor een gratis vrijblijvende offerte op te vragen.

Interesse?

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!

Hoofdkantoor MADASMADAS Wezelsebaan 4 2900 Schoten